Häät

Yksi elämän ihanimmista päivistä on oma hääpäivä. Tuohon rakkauden täyteiseen päivään haluaa panostaa, sillä onhan kyseessä kerran elämässä koettava hetki, kun sitoutuu viettämään loppuelämänsä sen kaikista rakkaimman ihmisen kanssa. Omista häistä on ehkä tullut haaveiltua jo pienestä pitäen, joten haluaa, että kaikki on kohdallaan.

Häiden järjestämisessä on paljon tekemistä, joten tänne sivustolle olemme pyrkineet kokoamaan vinkkejä ja ohjeita avuksenne suunnittelussa. Häiden järjestäminen on ihanaa ja vaikka joskus valinnanvaikeus voikin tuskastuttaa, yhdessä asioista keskustelemalla ja vertailemalla pääsette varmasti hyvään lopputulokseen ja lopulta näistä pienistä palasista koostuu teidän unelmienne häät. Hyppää siis rohkeasti mukaan häähumuun, se vie mennessään! ♥

Inspiroidu häistä

Verkosta löytyy paljon upeita häävideoita ja häihin keskittyneitä Instagram-tilejä. Lisäksi tarjolla on myös paljom tv-ohjelmia, unohtamatta tietenkään romanttisia hääaiheisia elokuvia.

Inspiroitumaan

Omat hääsivut

Omien hääsivujen avulla voit kertoa juhlavieraille huomattavasti enemmän tietoa tulevista häistä kuin pelkällä kutsulla. Omat hääsivut toiivatkin mainiosti kutsun jatkeena.

Oma hääblogi

Hääblogissa voit kertoa vapaasti omista hääsuunnitelmista ja elää näitä mielenkiintoisia aikoja yhdessä lukijoiden kanssa, joilta voit saada kullanarvoisia vinkkejä.